Monday, September 5, 2011

PETIKAN KATA-KATA PEMBAKAR SEMANGAT

Jika ditanya dan disoal pada mana-mana orang yang berjaya, orang yang hebat atau orang biasa yang telah mencapai kejayaan luar biasa, pasti mereka akan memberitahu petikan ayat-ayat tertentu yang dipegang sebagai dorongan dan pembakar semangat.

Jika anda mencari dan bertemu dengan 10 orang yang hebat atau berjaya, pasti anda akan mendengar 10 petikan kata-kata yang berbeza. Setiap orang dari mereka mempunyai petikan kata-kata yang telah mereka pegang dan jadikan pambakar semangat dalam mencapai kejayaan.

Contoh Petikan Kata-kata :

1) "Untuk mencapai sesuatu yang hebat, tidak cukup hanya sekadar berjiwa atau berimpian BESAR, tetapi anda perlu memiliki KEPERCAYAAN. Tetapi tidak cukup hanya sekadar kepercayaan tetapi anda perlu BERTINDAK."

2) "Seorang yang memiliki kemahuan yang sangat MEMBARA untuk mencapai sesuatu yang hebat akan dapat mengalahkan 99 orang lain yang hanya sekadar BERMINAT untuk mencapai sesuatu yang hebat."

3) ''SAYA BERCADANG UNTUK BERUBAH. Tetapi jika hanya sekadar bercadang, anda tidak akan kemana-mana. Apa yang lebih penting ialah ialah anda perlu BERTINDAK UNTUK BERUBAH."

******************************************************************************************

PROMOSI BUKU


Anda dapat melihat gambar buku diatas? Buku tersebut ialah terbitan tahun 2011 dan tidak ada dijual dimana-mana kedai buku. Ianya adalah EKSLUSIF dan hanya dijual melalui bolg ini sahaja.


BAGAIMANA ANDA BOLEH MENDAPATKAN BUKU ITU?

TERDAPAT 2 PILIHAN YANG BOLEH ANDA PILIH:

PILIHAN 1 :
SEBUAH BUKU FIZIKAL YANG BOLEH ANDA PEGANG KETIKA DIBACA. HANYA RM40.00 SENASKAH (TERMASUK KOS PENGEPOSAN KE SELURUH MALAYSIA)

PILIHAN 2 :
E-BOOK DALAM BENTUK PDF YANG BOLEH ANDA BACA MELALUI KOMPUTER. HANYA RM30.00 SAHAJA.

A) CARA-CARA UNTUK MENDAPATKANYA :

1) Bayaran Tunai menggunakan CASH DEPOSIT MACHINE,

ATAU

2) Bayaran secara Pindahan Tunai @ Money Transfer menggunakan Maybank2u atau CIMB Clicks ke akaun berikut,
· MAYBANK: (A/c no: 164052-326040) atas nama EDDY RAZMAN BIN SAIJAN.
· CIMB BANK: (A/c no: 1415006-7620521) atas nama EDDY RAZMAN BIN SAIJAN.

B) SELEPAS MEMBUAT BAYARAN :
SMS ke talian 019 – 387 5694 perkara yang berikut:
1) Nama Anda
2) Jumlah Wang di Deposit
3) Nama Bank (Maybank @ CIMB)
4) Tarikh Bayaran Di Buat
5) Waktu Bayaran Dibuat
6) Alamat E-Mail (untuk E-BOOK )
Atau
Alamat rumah (untuk POS BUKU )

P/S: Adakah Anda Orangnya Yang Lebih Dulu Sampai Ke Destinasi Usahawan Jutawan? Tidakkah Ianya Berbaloi Buat Anda? Rahsia Sudah Tersedia Di Depan Mata. Jangan Ragu-ragu Kerana Kekayaan Tidak Pernah Menunggu Kepada Mereka Yang Ragu-ragu. Ini Merupakan Satu Ilmu Pengetahuan Yang Akan Terus Kekal Dalam Minda Anda Sampai Bila-Bila. Laburkan Sedikit Wang Hari Ini Untuk Kejayaan Yang Lumayan Pada Masa Depan.
P/S: Bertindak Sekarang. Anda Hanya Selangkah Sahaja Lagi Untuk Masuk Ke Kelab Usahawan Jutawan. Jangan Lepaskan Peluang Untuk Mendapatkan Buku Ini. Ianya Di Tulis Secara Ekslusif Untuk Memenuhi Keperluan Dan Cita-Cita Anda. Saya Tidak Akan Rugi Atau Untung TETAPI ANDA YANG AKAN MENDAPAT UNTUNG BESAR Kerana Perniagaan Telah Berkembang Maju.
P/S: TERIMA KASIH KERANA MELUANGKAN MASA MEMBACA MAKLUMAT INI.

Anda boleh menjadi usahawan jutawan kerana di mana ada kemahuan, disitu ada jalan

Sekian sahaja dari saya.
Jumpa anda di planet usahawan jutawan.

……..MEMBELI SAMBIL MENDERMA……..

10% dari harga buku akan didermakan kepada Persatuan Orang Buta Malaysia atas nama Anda @ Organisasi Anda.

Setiap 2 minggu sekali, pihak kami akan menghantar wang derma hasil dari jualan buku ke persatuan yang dinyatakan.Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi 019 3875694 (Eddy) pada bila-bila masa. Sebarang pertanyaan akan di jawap sebaik mungkin.

Sekian, terima kasih.

No comments:

Post a Comment